Köprübaşı Ortaokulu

Vizyon: Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, teknolojiyi en iyi şekilde kullanan, topluma liderlik yapabilen, sevgi, saygı ve hoşgörü duygularına sahip öğrencilerin yetiştiği, toplumun huzur ve mutluluğunu artırarak yapılan işin en kalitelisini icra eden bir okul olmaktır. OKULUMUZA TAŞINAN GELECEĞİMİZİ, ÇAĞDAŞ VE SAĞDUYULU BİREYLER OLARAK YARINLARA TAŞIMAK.

Misyon: Öğrencilerimizin yetenekleri ve yeterlilikleri doğrultusunda özgüven sahibi olan; sosyal, kültürel, sportif faaliyetlerde kendisini geliştiren, sanatsal faaliyetlere ilgi duyan, donanımlı bireyleri geleceğe taşıyan köprü vazifesi görmektir.

Saatler: 08:20-14:30 arası
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0412) 315 20 36

WEB - https://surkoprubasiorta.meb.k12.tr

Adres - KÖPRÜBAŞI MAH. KÖPRÜBAŞI 1. CAD. KÖPRÜBAŞI İLKOKULU BLOK NO: 12 SUR / DİYARBAKIR

Yerleşim Yeri - Köprübaşı Mah. Silvan Yolu Üzeri Sur/DİYARBAKIR

Ulaşım Servis, Halk otobüsü ve ilçe otobüsleri